کتاب: راهکارهای آسان شدن مرگ
نویسنده: محمدعلی جابری
ناشر: کتاب جمکران
مرگ سفری است که دیر یا زود باید راهی آن شد. زمان، مکان، کیفیت و چگونگی آن به دست ما نیست. باید منتظر بود تا به وقتش فرشته مرگ به سراغ انسان بیاید. و از هم اکنون باید به فکر آمدن فرشته مرگ بود تا آمدنش ما را غافلگیر نکند. برای گم نشدن در گیرودار دنیا، باید از احوال دل خویش غافل نبود و به دنبال پاسخ این پرسش بود: به کجا می روم و چگونه باید بروم؟ این کتاب اندکی درباره مرگ گفت و گو کرده و و درصدد پاسخ به این سؤال مباحثش را در دو فصل مرگ شناسی و راهکارهای آسان شدن مرگ مطرح کرده است.
برشی از کتاب:
همسر ملانصرالدین از او پرسید: «پس از مرگ چه بلایی بر سرمان میآورند؟» ملا پاسخ داد: «من که نمردهام از آن دنیا خبر داشته باشم، ولی امشب برایت خبر میآورم.» بعد هم مستقیم بهسمت قبرستان رفت و در یکی از قبرهای انتهای قبرستان خوابید. خواب بر چشمهای ملا غلبه میکرد، ولی خبری از نکیر و منکر نبود. در این اثنا، چندنفر با اسب و قاطر بهسمت روستا آمدند. با صدای پای قاطرها، ملا از خواب پرید و گمان کرد نکیر و منکر در حال آمدن هستند، وحشتزده از قبر بیرون پرید. بیرون پریدن او همان و رم کردن اسبها و قاطرها نیز همان! قاطرسواران که به زمین خورده بودند تا چشمشان به ملا افتاد، او را به باد کتک گرفتند. ملا با سروصورت زخمی به خانه برگشت. همسرش پرسید: «از عالم قبر چه خبر؟» ملا گفت: «خبری نبود، ولی این را فهمیدم اگر قاطر کسی را رم ندهی، کاری با تو ندارند!»
واقعیت همین است. اگر نان کسی را نبریده باشیم، اگر آب در شیر نکرده باشیم، اگر با آبروی دیگران بازی نکرده باشیم، اگر در پیروی از امام کوتاهی نکرده باشیم، اگر جنس نامرغوب را به جای جنس مرغوب به مشتری نداده باشیم، اگر با رأی دادن خود، نااهلان را بر کشور حاکم نکرده باشیم، اگر به زیردستان خود ستم نکرده باشیم، اگر سهم دیگران را در تقسیم ارث چپاول نکرده باشیم، اگر خمس و زکات خود را ادا کرده باشیم و اگر بندگی خدا را کرده باشیم، هیچ دلیلی برای ترس از مرگ وجود ندارد.
برای تهیه کتاب راهکارهای آسان شدن مرگ به سایت فروشگاهی انتشارات کتاب جمکران مراجعه کنید:
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.