آیا همه کسانی که ادعای ارتباط با امام زمان(عج) دارند، راستگو هستند؟
در روزگاری که باورهای آخرالزمانی بیش از هر زمان دیگری در معرض تحریف و سوءاستفاده قرار گرفتهاند، کتابی متفاوت و روشنگرانه از علی محمدی هوشیار منتشر شده است تا به این پرسش پاسخ دهد:
چگونه میتوان مدعیان دروغین مهدویت را شناخت؟
از دیرباز، باورهای آخرالزمانی مورد سوء استفاده اشخاص منحرف بوده و برای رسیدن به اهداف و اغراض مسموم خود، احساسات دینی مردم را بازیچه خود قرار دادهاند. یکی از این باورها، اعتقاد به مهدویت است که از صدر اسلام تا کنون مدعیان بیشماری داشته و از این رهگذر، دکان دارانی مسلمانان را فریب داده و به سوی خود دعوت کرده اند.
کتاب دکانهای کاغذی با موضوع جریان شناسی مدعیان دروغین مهدویت از سده نخست اسلام تا عصر حاضر تدوین شده است تا بتواند گامی در مسیر روشنگری و تحلیل لایههای پنهان سردمداران جریانهای مدعی مهدویت بردارد.
علی محمدی هوشیار، نویسنده کتاب کوشش کرده است؛ تا با پیروی از جدیدترین و کاربردیترین روشهای علمی جریانشناسی، به تحلیل لایهای علتها در جریانهای مدعی مهدویت پرداخته و نمونه متفاوتتری از کتابهای پیشین و مشابه را به بازار کتاب عرضه کند.
در این کتاب؛ پس از طبقه بندی مدعیان دروغین مهدویت، از گونه شناسی ادعائی تبعیت شده و هر شاخه از مدعیان به طور مجزا ادعاشناسی شده و تبعات منفی هر گونه را نسبت به زمان خود مورد بررسی قرار داده است.
نویسنده کتاب میگوید: «من این کتاب را یک کتاب مختصر و مفید در عرصه مهدویت میدانم و امیدوارم که با مطالعه این کتاب، دیگر شاهد فریفته شدن شیعیان به وسوسه مدعیان مهدویت نشویم».
این کتاب به سه پرسش بنیادین درباره جریانهای انحرافی پاسخ میدهد:
- علل پیدایش مدعیان دروغین چیست؟
- چرا برخی مردم به این مدعیان گرایش پیدا میکنند؟
- ویژگیهای مشترک مدعیان دروغین چیست؟
چرا باید «دکانهای کاغذی» را بخوانید؟
- چون روایات فراوانی، ظهور امام عصر(عج) را همچون قیامت، ناگهانی و غیر قابل پیشبینی توصیف کردهاند؛ اما برخی با جعل وعده و توهم، خود را واسطه ظهور معرفی میکنند.
- چون در عصر اطلاعات، شناخت جریانهای مدعی مهدویت برای حفظ اعتقادات ضروریتر از همیشه است.
- چون این کتاب با زبان ساده اما محتوای علمی، به دور از حاشیهسازی و هیجان کاذب، به اصل مسئله میپردازد.
برشی از کتاب :
عموم مدعیان دروغین مهدویت، رمز موفقیت خود را در مبارزه با علمای شیعه قرار دادهاند و در طول تاریخ همه آنان با علما و فقهای عصر خود مخالفت و آنان را مصداق علمای فاسد معرفی کرده اند. اولین شعار آنان نفی حاکمیت دینی علما بوده است و برای سهولت در ترویج افکار خود، همواره در صدد کنار زدن مانع بزرگی به نام علمای شیعه بودهاند تا جایی که مخالفت علمای شیعه با خویش را نیز دلیل حقانیت خود معرفی کردهاند.
برای تهیه کتاب دکانهای کاغذی به سایت فروشگاهی انتشارات کتاب جمکران مراجعه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.